diumenge, 12 de juny del 2011

IV Intercanvi d'Aules d'Acollida

Aquest curs, els alumnes de l'Aula d'Acollida han realitzat el IV Intercanvi amb els alumnes de l'Institut veí Marta Mata de Salou.
Un any més, vam anar un dia a Salou i un altre, van venir els nostres amics aquí a Cambrils. Aquest cop, vam ser nosaltres qui els vam visitar primer. Hi vam anar el dia 16 de febrer i vam visitar totes les platges de la població. Va ser una excursió llarga però entretinguda. Vam podem conèixer racons amagats i preciosos de la vila veïna que no coneixíem. Després d'acabar el recorregut de les platges, el tren turístic ens va venir a recollir i ens va dur fins al nou casal jove de Salou. Allí vam poder jugar a diferents jocs amb els nostres amics fins l'hora d'acomiadar-nos.
Un mes després, el 14 de març, els alumnes del Marta Mata van venir a Cambrils. Aquest any els vam preparar una visita al Parc Samà.
El tren turístic ens va venir a buscar a l'institut a les 10.00h i ens va dur fins al Parc. Quan vam arribar-hi, vam fer la visita tots plegats i vam poder veure la vegetació, els diferents animals i construccions que té el Parc. També vam veure la cova que hi ha al llac on ens hi vam haver de refugiar durant una estona perquè va començar a ploure.
Després d'haver fet la visita, la pluja ens va obligar a anar a una de les naus que hi ha al Parc on vam dinar, vam fer el dossier que els professors van elaborar i vam jugar a difetents jocs.
A la tarda, va tornar el tren turístic per portar-nos un altre cop a Cambrils. Quan vam arribar-hi, vam acompanyar els nostres amics de Salou fins a l'estació i ens vam acomiadar d'ells fins l'any que ve. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada