dimarts, 24 de maig del 2011

Lectures d'Acollida

Una de les coses que també ens agrada fer a la nostra Aula d'Acollida és llegir. Llegim relats curts, contes i fins i tot algun llibre, clar que aquests són de la col·lecció Català fàcil. Aquesta, és una col·lecció de textos simplificats per als qui aprenen la llengua. És una selecció amena i interessant d'obres de narradors d'arreu del món i també un recull de biografies de personatges populars i de temes importants de la cultura catalana. Els llibres, graduats a tres nivells, contenen un CD amb la versió parlada. 
Els tres nivells esmentats són els següents:
  • Elemental (llibres de 500 paraules)
  • Mitjà (llibres de 1.500 paraules)
  • Avançat (llibres de 3.000 paraules)
Un dels llibres de nivell elemental que hem llegit és El diari d'una noia. Anna Frank. Aquest diari és una selecció dels fets i pensaments que Anna Frank va deixar escrits en el seu diari. Ella, la seva família i uns amics, tots jueus, van viure amagats entre el 1942 i el 1944 en una casa d'Amsterdam, a Holanda, país ocupat per Hitler. El text explica els sentiments i les experiències diàries que vivien en aquell amagatall, 
al final de la Segona Guerra Mundial, fins al dia que els nazis els van descobrir i els van portar a camps de concentració. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada