dimecres, 18 de maig del 2011

Roda a roda

Dins del cicle de xerrades i tallers per als alumnes d'ESO hem fet l'activitat del "Roda a roda" durant la setmana del 16 al 20 de maig. Hi han participat tots els alumnes d'ESO estructurats en grups classe.
Les activitats s'han realitzat al pati ja que consisitien en jugar un partit de bàsquet asseguts a una cadira de rodes. El motiu d'aquesta activitat ha estat la visita de dos nois que van amb cadira de rodes i han volgut compartir la seva experiència amb tots nosaltres per tal de conscienciar-nos que passar una hora amb cadira de rodes pot ser divertit, però passar-s'hi tota la vida no ho és tant.
En aquesta experiència també hi han participat els alumnes de l'Aula d'Acollida i hem de dir que ha estat molt enriquidora per a tota la comunitat educativa.
 
Imatge d'alumnes de l'Aula d'Acollida participant en aquesta activitat

 
Imatge d'alumnes amb un dels monitors
 
Imatge d'alumnes amb els dos monitors
 

2 comentaris:

  1. Aquesta activitat és divertida i agrada molt als alumnes. Els monitors també fan un treball important de conscienciació cap a les minusvalies, que no sempre són el resultat d'un accident de trànsit.

    ResponElimina
  2. Els nois i noies del centre n'han sortit molt contents d'aquesta activitat. I a més, a tots els ha quedat gravada aquesta frase: passar una hora amb cadira de rodes pot ser divertit, però passar-s'hi tota la vida no ho és tant.
    I això és molt important!

    Gràcies pel comentari, guapa!

    ResponElimina